Mittendorff Coaching

 

Member of ICF

Curriculum

Drs. Carlo Mittendorff, psycholoog werkt als executive coach. Hij helpt leidinggevenden bij werkstress, burnout en loopbaan vragen.

Hij is oud-directeur van het Instituut voor Psychotrauma Nederland B.V en heeft veel ervaring met managen en leiding geven, complexe personeelsvraagstukken, stressmanagement, burnout preventie en crisisbeheersing.

Carlo studeerde klinische psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich nadien tot psychotherapeut en gezondheidspsycholoog. Hij heeft tientallen jaren ervaring in het coachen van mensen bij verandering in werk en leven.

Hij werkte tussen 1972 en 1990 als manager en psychotherapeut in de geestelijke gezondheidszorg. Daarop volgde een overstap naar het bedrijfsleven.

Tussen 1990 en 2000 was Carlo verbonden aan het Instituut voor Psychotrauma Nederland B.V. In die periode groeide dat instituut uit tot een internationaal befaamd expertisecentrum op het terrein van crisismanagement en traumazorg voor arbeidsorganisaties.

In 2001 vestigde hij zich zelfstandig als executive coach in Amsterdam. Zijn manier van werken is evidence -based , oplossingsgericht en geïnspireerd op de positieve psychologie.

Als docent en trainer verzorgt hij workshops en seminars voor coaches in binnen- en buitenland.

Ook is hij auteur van een aantal publicaties.

 

| top |

 

 

Artemisstraat 142 | 1076 DW AMSTERDAM | tel. +31 653 598 302